ГЛАСФАЗЕРНА и ГИТЕР лента

Гласфазерна монтажна лента- без лепило – за гипсокартон

Гласфазерна монтажна лента- без лепило – за гипсокартон

Mрежеста с лепило-за гипсокартон

Mрежеста с лепило-за гипсокартон

Назад

Секция банери

http://e-shop.frt-bg.com/